جلسه کمیته تخصصی همیار بازآفرینی برگزار شد

به گزارش دبیرخانه ستاد بازآفرینی شهرداری گناباد، جلسه کمیته تخصصی اجرای طرح بازآفرینی شهری با حضور کارشناسان واحد شهرسازی و برخی مدیران واحد ها برگزار شد.

مهران حسین زاده شهردار گناباد در این جلسه به بیان آخرین قوانین و بسته های تشویقی طرح بازآفرینی پرداخت و اظهار داشت: همیاران بازآفرینی در سطح محلات به عنوان نماینده مردم شناخته می شوند و بیشتر اقدامات موثر در سطح محلات با همراهی همیاران انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: افرادی که دارای پرونده بازآفرینی هستند باید در اسرع وقت کار آنها انجام و روند صدور پروانه ها تسریع شود.

شهردار گناباد خاطرنشان کرد : مجموعه شهرداری برای پرونده های بازآفرینی باید مسیری روان و بالاترین پاسخگویی را انجام دهد.

حسین زاده تاکید کرد: سامانه ای در شهرداری راه اندازی خواهد شد که در هر مرحله از روند پرونده پیامک اطلاع رسانی ارسال می شود.

در این جلسه بررسی های لازم برای نحوه پاسخگویی به پرونده های بازآفرینی از لحظه ورود به شهرداری تا خروج از مجموعه در کمترین زمان انجام شد.

• تاریخ خبر: 11 بهمن 1402