مهندس وحید داعی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی در مراسم شروع عملیات عمرانی سایت ۲۴۰ هکتاری نهضت ملی مسکن

شهرداری گناباد به طرح نهضت ملی مسکن ویژه و فوق العاده کمک می کند

با سایت ۲۴۰ هکتاری هرکس در گناباد ثبت نام کرده و تایید شده زمین آن تامین می شود.

در گناباد ۴۵۰ هکتار زمین به این شهرستان الحاق شده در حالی که در گذشته ۱۳ هکتار بوده است.

طرح همیار بازآفرینی به همت شهردار گناباد برای اولین بار در کشور در این شهر اجرایی شده است.

در شهر گناباد ۹ سایت داریم که شهرداری گناباد با تمام توان کار آماده سازی را انجام می دهد که دو سایت آن آماده شده است.

در این سایت ۲۵۰۰ قطعه دیده شده که ۸۰۰ فطعه یک طبقه برای جوانی جمعیت پیش بینی شده است.

شورای شهر و شهردار گناباد هماهنگی خوبی در بین دستگاه ها برای تسریع نهضت ملی مسکن و شهرک کار آفرین ایجاد کرده است.

• تاریخ خبر: 20 بهمن 1402