تقدیر از زحمت کشان بی نام

به شهروندان به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، شامگاه شنبه ۱۲ اسفند ماه جلسه تقدیر از نیروهای زحمت کش شهرداری که طی ۴۸ ساعت آماده باش و کار برف روبی و شن و نمک پاشی را در سطح شهر را انجام دادند برگزار شد. مهندس حسین زاده شهردار گناباد در این جلسه اظهار داشت: با اعلام وضعیت هشدار هواشناسی در خصوص ورد جبهه سرد و بارش برف نیروهای شهرداری در حالت آماده باش قرار گرفتند. وی افزود: تمامی پرسنل شهرداری از صبح پنجشنبه وارد میدان شده و تا عصر جمع در قسمت های مختلف شهر در حال خدمت رسانی بوده اند. شهردار گناباد بیان کرد: خانواده های پرسنل شهرداری در این ایام از خانواده دور بوده اند و یا در پروژه های نهضت ملی مسکن دو شیفت کار کرده یا در بحران ها حضور داشته اند. حسین زاده تصریح کرد: زحمات این عزیزان قطعا قابل جبران نیست و در این جلسه فقط از صبوری خانواده ها تقدیر نموده ایم.

• تاریخ خبر: 13 اسفند 1402