جلسه برنامه ریزی جشن هزار نفری در گناباد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، صبح امروز 23 اردیبهشت ماه جلسه برنامه ریزی جهت حضور ابوذر روحی خواننده سرود سلام فرمانده در شهرداری گناباد برگزار شد.

این جلسه با حضور مهندس حسین زاده شهردار گناباد، مهندس صفاری رئیس شورای اسلامی شهر گناباد، جناب سرهنگ محبی فرمانده نیروی مقاومت بسیج شهرستان،  دکتر مرادی معاونت دانشگاه علوم پزشکی، باقرزاده بخشدار مرکزی، هوشمند مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی شهرستان ، ایزدی رئیس اداره صمت ، دکتر امیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و نصیرزاده مسئول حوزه شهردار برگزار شد.

در این جلسه مهندس حسین زاده شهردار گناباد بر انجام کار تیمی و مشارکت دستگاه های مختلف تاکید و بیان داشت: این جشن برای امام زمان(عج) بوده و باید با شکوه خاصی برگزار گردد.

وی ادامه داد: این برنامه باید غنای لازم را داشته باشد و دستگاه های مختلف مشارکت لازم را در کیفیت بخشی به آن داشته باشند.

• تاریخ خبر: 23 اردیبهشت 1403