عملیات رهاسازی مصدومین زیر اوار توسط پرسنل اتش نشانی شهرداری گناباد

📌محمد رضا رجب نژاد رییس اداره آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گناباد با بیان این مطلب گفت : صبح امروز ساعت ۹:۰۸ دقیقه صبح یک مورد حادثه ریختن دیوار خانه غیر مهندسی ساز در خیابان ناصرخسرو۲۳ به سامانه 125 آتشانی اعلام شد .

🔺بلافاصله پس از اعلام این حادثه تیم امداد و نجات آتش نشانی به محل اعزام شدند .نیروهای اعزامی در لحظات اولیه , متوجه شدند که دو نفر در زیر آوار گیر افتاده به سرعت موقعیت افراد توسط آتش نشانان مشخص و در پی تلاش برای نجات افراد از زیر آوار شدند .

🔺همزمان با بررسی موقعیت حادثه و احتمال خطر ریزش آوار بر روی نجاتگران کار آوار برداری از روی مصدومان آغاز شد .

🔺رجب نژاد افزود : با تلاش نیروهای آتش نشانان و عمران شهرداری و مردم مصدومان از زیر آوار خارج شد و برای ادامه درمان به امدادگران اورژانس تحویل گردید .

• تاریخ خبر: 11 خرداد 1403