پیام تسلیت مهندس حسین زاده شهردار و فرمانده پایگاه شهید مصباح شهرداری گناباد به مناسبت سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره)

▪️ایام نیمه خرداد، یادآور مجاهدت‌های بزرگمردی از تبار آفتاب و ستاره ای درخشان بر شب ظلمانی طاغوت است که باتکیه بر سلاح ایمان بربلندای تاریخ سرود فتح سرداد.
 قیام 15 خرداد 1342 نیز نقطه عطفی است در تاریخ مبارزات مردان و زنان انقلابی و ایثارگر که حاضر شدند جان خود را فدای آرمان های خود کنند .امروز پس از گذشت سال ها همچنان پیام آن روز زنده و جاری است .

امام خمینی (ره) با تکیه بر ارزش‌های دینی و اعتقاد به توان مردم، نمونه‌ای از رهبری اصیل و مردمی را به جهان معرفی کرد. ایشان با شجاعت و تدبیر، راهبردی را طراحی کردنکه نه تنها ایران اسلامی، بلکه دنیا را تحت تاثیر قرار داده و مسیر تاریخ را تغییر داد.

با ادای احترام، سی و پنجمین سالروز عروج ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) اسوه آزادگان عالم و تمام شهیدان انقلاب اسلامی ، را محضر حضرت ولی عصر(عج) ،رهبر معظم انقلاب اسلامی  ،ملت شریف ایران به ویژه مردم شهید پرور شهرگناباد تسلیت و تعزیت عرض می نمایم

مهران حسین زاده_شهردار گناباد

• تاریخ خبر: 14 خرداد 1403