اطفا حریق کنتور برق توسط آتش نشانان شهرداری گناباد

📌به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد :مسئول کشیک اداره آتش نشانی و خدمات ایمنی، با اشاره حادثه حریق در کنتور برق سه فاز نصب شده تیرچراغ برق ابتدای خیابان غفاری، اظهار کرد: این حادثه در ساعت ۱۱:۳۵ به سامانه ۱۲۵ گزارش شد که بلافاصله آتش نشانان راهی محل حادثه شدند.

🔺وی با بیان اینکه نیروهای امداد و نجات  آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گناباد برای امدادرسانی اقدام کردند، اضافه کرد: نیروهای آتش‌نشانی در کمترین زمان خود را به محل حادثه که در خیابان غفاری بود، رساندند.

🔺این مقام مسئول با بیان اینکه علت حادثه در دست بررسی است، افزود: حضور به موقع آتش نشانان جهت تامین و پیشگیری از گسترش حریق به سایر مغازه ها و منازل مسکونی تا قبل از حضور پرسنل اداره برق شد.

🔺شایان ذکر است بدلیل آتش سوزی ناشی از برق امکان اطفا تا زمان رسیدن پرسنل اداره برق وجود نداشت.

مامورین اعزامی : آقایان اخلاقی و مقیمیان

• تاریخ خبر: 27 تیر 1403