آغاز احداث پیاده رو ضلع غربی خیابان قائم نوقاب

▫️مهندس زنده دل مسئول واحد عمران شهرداری از آغاز عملیات عمرانی پیاده رو خیابان قائم نوقاب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد ؛ مهندس زنده دل از آغازعملیات اجرایی پیاده رو سازی و جدولگذاری ضلع غربی خیابان قائم نوقاب خبر داد.

▫️وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که پیاده روهای شهر می تواند نقشی اساسی در ارتقای سلامت و تسهیل عبور و مرور شهروندان ایفا نماید، مدیریت شهری گناباد تاکید بر افزایش سطح نوسازی معابر عمومی سطح شهر دارد.

▫️مهندس زنده دل افزود: این عملیات در راستای زیباتر کردن جلوه بصری شهر و تسهیل در تردد عابرین پیاده توسط پیمانکار تحت نظارت واحد عمران در حال اجراست .

▫️وی اظهار داشت: عملیات عمرانی پیاده روسازی خیابان مذکور در قالب پیاده رو سازی و جدول گذاری، مناسب سازی طول پیاده رو و نصب سنگفرش ها اجرا می شود.

• تاریخ خبر: 2 مهر 1403