آسفالت معابر در دستور کار شهرداری/آسفالت ناصر خسرو ۲۳ به اتمام رسید.

📌به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، آسفالت معابر یکی از نیازها و مطالبات جدی مردم است از همین رو شهرداری  برای جلب رضایت شهروندان بهترین خدمات را در این راستا ارائه می کند.

🔺مهندس حسن زاده سرپرست شهرداری گناباد در همین خصوص در گفتگو با روابط عمومی شهرداری اظهارکرد: لکه گیری، اصلاح، ترمیم و نوسازی آسفالت معابر، کوچه ها وخیابان ها برای بهبود سیمای شهر و تردد روان شهروندان در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

🔺وی اظهار داشت با هدف ارتقاء کیفی و بهسازی معابر و همچنین به منظور رفع موانع حرکتی وسایل نقلیه عمومی، یکدست نمودن معابر و روان سازی عبور و مرور شهری، مرمت آسفالت در برخی معابر مانند ایثار 2 و ناصرخسرو 23 صورت گرفته و سایر کوچه های خاکی در دستور کار قرار گرفته است.

🔺حسن زاده خاطر نشان ساخت امسال در نظر داریم با توجه به قیر جذب شده و اعتبارات تخصیص یافته برخی از خیابان ها و معابر اصلی و برخی خیابان های فرعی سطح شهر را با توجه به اولویت های صورت گرفته آسفالت ریزی کنیم.

🔺وی پوشش آسفالت را یکی از مهم ترین و کاربردی ترین موارد برای تسهیل عبور و مرور دانست و افزود: این طرح در راستای رضایتمندی عمومی اجرا شده است.

• تاریخ خبر: 20 مرداد 1401