آماده باش نیروهای آتش نشانی شهرداری گناباد

📌رجب نژاد سرپرست اداره آتش نشانی گناباد گفت: همزمان با آغاز بارش برف در نقاط مختلف و از جمله شهر گناباد و اعلام هشدار از سوی هواشناسی استان، ایستگاه آتش نشانی شهرداری گناباد به همراه نیروهای عملیاتی در آماده باش هستند.

🔺وی با اشاره به اینکه در زمان بارش برف شاهد حوادث مختلف هستیم تصریح کرد: به منظور خدمت رسانی مطلوب تر نیروهای آتش نشانی به شهروندان و حضور به موقع در وقوع حوادث احتمالی از جمله تصادف، حریق ناشی از اتصال برق و پارگی کابل ها و سایر حوادث این واحد شهرداری در کنار سایر مجموعه های خدمات رسان شهرداری و نیروهای امدادی در آماده باش است.

🔺مسئول اداره آتش نشانی شهرداری گناباد با تاکید بر رعایت موارد ایمنی وسایل گرمایشی از سوی شهروندان  عنوان کرد: شهروندان دودکش وسایل گرمایشی خود را حتما بررسی کنند تا از بروز حوادثی همچون گازگرفتگی جلوگیری شود.

• تاریخ خبر: 20 دی 1401