دو بانده شدن مسیر گناباد و بجستان مورد تاکید شوراهای اسلامی شهر

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، شامگاه 26 اردیبهشت ماه به دعوت شورای اسلامی شهر بجستان نشستی مشترک  بین دو شورای اسلامی شهر گناباد و بجستان برگزار شد.

در این نشست مباحثی پیرامون مسائل و مشکلات حوزه مدیریت شهری ، پروژه های در دست اقدام شهرداری ، همکاری و هم اندیشی مابین دو شهرستان مطرح گردید.

یکی از موضوعات مطرح شده در این نشست دو بانده شدن مسیر جاده گناباد به بجستان بود که مقرر گردید به لحاظ حوادث ناگوار و ترافیک بیش از حد معمول و عرض کم جاده از مقامات استانی و کشوری و نماینده محترم درخواست تا در دستور کار و عملیات اجرایی صورت گیرد.

گفتنی است بازدیدی از پروژه های عمرانی ، مبلمان شهری ، پروژه های مشارکتی بخش خصوصی با شهرداری مورد بازدید شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گناباد قرار گردید.

• تاریخ خبر: 26 اردیبهشت 1403